Malinois. Blackneck's A'Jet.

Blackneck's Oscar. Vinnare av Nordiska Mästerskapen i IPO 2007!  Malinois.
Malinois. Blackneck's B'Zaga. Malinois. Blackneck´s XA

Vi har haft malinois sedan 1991, uppfödning sedan 1992! Vi föder upp malinois, springer spaniel & labrador till tjänst, tävling, bruks & jakt. Vi hade även en framgångsrik uppfödning av schäfer 1997-2023.
Är ni ute efter en utställningshund, så har ni kommit fel. Vi använder endast väl beprövade bruks/tjänstehundar i vårt avelsarbete. Samtliga hundar i vårt avelsarbete besitter en stark och stabil bruks/tjänste mentalitet.
Hundar från vår uppfödning har gjort sig kända som tjänstehundar hos polisen, som bombhundar, som narkotikahundar, som väktarhundar, som tjänstehundar inom försvaret, som räddningshundar, som minhundar, som tävlingshundar inom alla grenar & som jakthundar.
Vi har IGP, bruks, lydnad, specialsök och tjänsteträningar för våra valpköpare.
Lång erfarenhet ger stor kunskap om rasen och olika linjers goda och dåliga egenskaper.
Malinois. Blackneck's A'Jet. Malinois. Dog Security Piraya Cleo.
Blackneck's Kennel har erhållit Svenska Kennelklubbens Bruksuppfödarpris flertalet gånger. Vår kennel har varje år belönats av Polismyndigheten för vår uppfödning av tjänstehundar. Våra hundar har tillsammans med sina fantastiskt duktiga förare vunnit Världsmästerskapen, Svenska Mästerskapen samt Nordiska Mästerskapen och haft höga placeringar på olika andra länders Nationella mästerskap. Vår kennelanläggning är godkänd av Svenska Kennelklubben, Länsstyrelsen, Jordbruksverket & Kalmar Kommun.
Blacknecks's A'Best & Frida Sundberg.
Blackneck's A'Jet. Malinois. Blackneck's A'Jet.
Blackneck's A'Jet
Blackneck's C'Raffe
Polishundsträning Polishund Blackneck's D'Loke


Blackneck's kennel
Jonas Björkdahl
Betekulla 140
S-388 93 Ljungbyholm
Sverige
mobil: 070-595 16 88
e-mail: info@blacknecks.com
hemsida: www.blacknecks.com


Establ. in 1992.
Om ni upptäcker några felaktiga fakta eller om det är någon sida som inte går att hitta, kontakta mig gärna så att jag kan åtgärda felet.

© Jonas Björkdahl
Blackneck's kennel.
Uppfödning av malinois, springer spaniel & labrador.