BETEKULLA HUNDCENTER / BLACKNECK'S KENNEL
Hundpensionat / Hundkurser / Hundträning / Uppfödning av malinois, springer spaniel & labrador!

Hundkurser

Jag håller allt från valpkurser/allmänlydnadskurser till avancerade kurser för dig med tävlingshund eller tjänstehund. Alla är välkomna!
Jag har lång erfarenhet av utbildning av tävlingshundar och tjänstehundar. Har tränat hund sedan 1985! Är även ägare av Blackneck's kennel. En av Nordens mest framgångsrika kennlar av tävlings & tjänstehundar! Träningen anpassas efter varje enskilt ekipage. Allt ifrån nybörjare till avancerad förare!
Pris: 500 kr / timme för privatträning.
Du tränar själv och får full uppmärksamhet, inte tillsammans med massa andra hundar. Vid träning med andra hundar använder jag någon av våra egna välutbildade och pålitliga hundar.

Jag har även gruppträningar! En gruppträning innebär att flera hundar är med på samma träning. Ni delar på tiden och min uppmärksamhet. Vi tränar både tillsammans med andra i gruppen och enskilt.

Privatträningar går att boka alla dagar i veckan. Se nedan!

Specialsök, röd kong.
På våra specialsökkurser använder vi i första hand röd kong! Det är detta polisen, tullen, kriminalvården osv. efterfrågar, när dom vill ha en grundtränad hund från oss! Röd kong används även inom specialsöktävlingar inom Svenska Brukshundklubben.
Vi tränar markeringar och sök! Självklart även miljöproblematik. Vad hunden sedan skall söka efter är det bara fantasin som sätter gränser för. Kanske tävling, eller bara något så roligt som kantarellsök, eller något så viktigt som narkotikasök!
Valpkurs / Allmänlydnad.
Kursen är för alla hundägare med valp / hund i huset. Kursen bygger på att skapa trygghet och förståelse mellan hund och ägare.
För de flesta som skaffar hund är syftet att få en trevlig familjehund som fungerar i vardagslivet och som väl smälter in i familjen. Givetvis är kursen även anpassad för dig som vill tävla framöver!
Kursen innehåller följande:
Grundläggande mentalkunskap, inkallning (att få hunden att komma när man ropar), sitt / sitt kvar, ligg / ligg kvar, gå fint i koppel, kontaktövningar (grunden till all hundträning) & miljöträning. Du är välkommen på privatkurs eller tillsammans med andra i valpkursen!
Tävlingslydnad, spår, sök & uppletande.
Tävlingsinriktad kurs. Detta är kursen för dig som vill prova på att tävla lydnad/bruks/IGP. Vi tränar det du vill, efter dina önskemål! Vi utvärderar gärna din hund och hjälper dig att nå dina mål!
Exempelvis: Platsliggande, tandvisning, linförighet, fritt följ, platsläggande, inkallande, ställande, apportering, hopp över hinder, framförgående, framåtsändande, budföring, spår, sök & uppletande.
Problemhundar.
Vad är en problemhund? Ja det är upp till varje ägare att själv avgöra. Många hundägare har problem med att hunden inte lyssnar (inte lyder), är "aggressiv" mot andra hundar eller människor, skäller, är dominant, jagar bilar osv. Allt man upplever som ett problem, är ett problem. Hundägandet blir inte alltid som man tänkt sig, men oftast har det med okunskap hos ägaren att göra. Inte alltid man vill förstå detta, men det är ofta den svåra sanningen. Jag hjälper gärna till att lösa era problem!
Denna kurs individannpassas efter varje hund och dess förares "problem".
Endast privatträning!


Gå INTE in! Vi möter er! Ring på klockan vid grinden!

Träningsplanen

Vy från sydväst

Fältrundan
Specialsök. Röd kong.
Specialsök

Vår fantastiska spår & sök skog

Vy från sydost

Hundgårdar

Hundgårdar

Platsliggning

Hundgårdar

Bevakning

Transport

Flygfoto

Flygfoto

Flygfoto

Flygfoto

Flygfoto

Flygfoto.

Flygfoto.

BETEKULLA HUNDCENTER
Jonas Björkdahl
Betekulla 140
388 93 Ljungbyholm
Mob. 070-595 16 88
Hemsida: www.blacknecks.com