Stamtavla för
kull A'Å.

Malinois.
Födda: 2009-04-01. (3+5)

POLISHUND, Sph 1 ZAGAL'S LEXX
(Godkänd L-test hos polisen. MH-testad. HD AA, AD 00.)
IPO 3, Int. Bruks Champion UTAMAROU DES DEUX POTTOIS
(Deltagit på 12 Världsmästerskap i IPO. Två 3e placeringar och 5 gånger bland top 10. Vunnit 3 Belgiska Mästarskap i IPO för alla raser. Vunnit 2 Belgiska Mästerskap i IPO för Belgiska vallhundar.)
SIM DES DEUX POTTOIS Mondioring 3 ELGOS DU CHEMIN DES PLAINES
(2:a på Världsmästerskapet i Mondioring 1992 & 1993, 3:a 1994 & 1996, 5:a 1997.)
JULIA DES DEUX POTTOIS
OPHELIA DES DEUX POTTOIS G'VITOU DES DEUX POTTOIS
MIKI DES DEUX POTTOIS
IPO 3 LEI-ANNS PEGGY
POLISHUND DEMON DE LA LORELEI (Utnämnd till årets polishund i Danmark 1998.) F.Ring 3 DUSTY DU CLOS DE SAVOIE
ISA DU COLOMBOPHILE
Skh 2 ZAGAL'S YMA (Godk. L-test hos polisen. K-testad.) Fransk mästare F.Ring 3 ULTRA DU DOMAONE DU CAMELEON (2:a på Världsmästerskapet i Mondioring 1989 & 1990.)
NAICHA DES DEUX POTTOIS

IPO 3, Korad, BH
BLACKNECK'S A'GINA

(MH-testad. Godk. korning med 501 poäng. HD AA, ED 00)

POLISHUND AROUSAL BATU
(Godkänd L-test hos polisen. Dansk hane. HD AA, ED 00.)
IPO 3, SchH 3, F.Ring 1 OTIS DU CLOS CHAMPCHENY
(3:a på Tyska DMC Mästerskapet i IPO, 2002.)
F.Ring 3 HAXO DU CLOS CHAMPCHENY
HITEE DU CLOS CHAMPCHENY
IPO 3 LIDIE DU BOIS DES TREMBLES SchH 3, IPO 3, F.Ring 2, Körung 3 KOLOS DES DEUX POTTOIS
BORA VAN DE NOORDMEULEN
Korad, BH, LP1, Lydnkl. 2
BLACKNECK'S WIXA
(Godk. L-test hos polisen. Godk. korning. MH-testad. (HD AA, AD 00.)
VÄKTARHUND, Skh 3, Sökh 2, Sph 1 BLACKNECK'S GRUFF (Godk. L-test hos polisen. MH-testad. HD AA, ED 00) IPO 3 RINO DES DEUX POTTOIS (Dansk mästare i IPO 3, 1998.)
CHARLETT VOM GREIFENRING
KORAD+1, Sph 2 BLACKNECK'S IXA
(MH-testad. HD AA, ED 00)
VÄKTARHUND, KORAD+2, SBCH (skydd), Skh 3 JERV DES LOUPS MUTINS (SM i skydd 1999 & 2000. Godk. L-test hos polisen, KORAD med 240 poäng & MH-testad.)
VÄKTARHUND, KORAD+2, LP2, Skh 2, Sph 2 DOG SECURITY PIRAYA CLEO (Godk. L-test hos polisen, MH-testad, Godk. anlagsprov räddningshund. HD AA, ED 00)


Fader till kullen!

ZAGAL'S LEXX

Ägarens beskrivning av hunden:
Lexx är en stor individ med rejäla resurser. Han är öppen och social. Han är ganska dominant och hård och köper inte vad som helst. Han löser allt med sin kamplust. Ser man till skyddsarbetet så har han kraftfulla angrepp och mycket bra bett, full mun med ett kraftigt tryck utan tugg. Tillkämpandet är bra men framförallt gör han sig riktigt tung. Vid L-test har det visat sig att han även besitter ett aggressionspaket som han plockar fram i relevanta situationer utan något kvarstående. Detta är inget som jag använder mig av då kampresurserna räcker mer än väl till. Lexx har även visat prov på gott mod och stor nyfikenhet. Har kört honom i många olika miljöer och han fungerar mycket bra även här. Lexx fungerar bra både i skogsarbetet och i lydnaden. Kamplusten speglar av sig även här då han aldrig ger upp. Han vill bara köra mer och mer, det är jag som tröttnar först av oss två.

Click here for video clip!

Moder till kullen!

BLACKNECK'S A'GINA

Gina är en social och trevlig hund med härliga arbetsegenskaper. Hon har en stabil mentalitet och sorterar fint. Hon har stora drifter och ett fint bett.
Ägarens beskrivning: En stabil och trygg hund som i vardagen är lätt att ha med att göra, inga problem med att koppla av och social mot både okända människor och hundar. Vid träning är hon intensiv och har en stor kamplust och ett stort föremålsintresse, en tränings vilja som aldrig tar slut oavsett väder å vind.

Klicka här för mer info. om vår A'G-kull!


Detta är en intressant parning där vi använder för oss mycket kända linjer på modersidan! A'Gina och hennes syskon vet vi allt om, precis som Wixa och hennes syskon, Gruff och hans syskon, Ixa och hennes syskon, Rino och hans syskon, Charlett och hennes syskon. Jerv och hans bror Jo har vi träffat och tränat med. Cleo var vår första bruksmalle! Vi har själva importerat Batu och två syskon till honom, Bifrost och Besla. Har träffat och tränat med modern Lidie.
På fadersidan provar vi lite nytt blod! Lexx är en bra hund. På hans fadersida en bit bak har vi träffat och tränat med Elgos! Där emellan finns lite spännade hundar vi inte personligen träffat! På Lexx modersida har vi träffat Peggy, Demon & Yma.
Vi vänder oss till dig som är intresserad av att arbeta aktivt med din hund. Är du ute efter en hund att jobba med, så är detta en mycket intressant kull. Kombinationen förväntas lämna rejäla, stabila hundar med goda nerver, bra dådkraft och stora drifter. Båda föräldrarna är mycket öppna och trevliga. Valparna förväntas att lämpa sig för alla bruksgrenar och tjänsteområden.


Malinoisvalpar från Blackneck´s kennel levereras:

 • Registrerade i SKK
 • ID-märkta
 • Vaccinerade
 • Avmaskade
 • Försäkrade (3 års doldafelförsäkring)
 • Veterinärbesiktigade

  Vi anordnar:

 • IPO träningar
 • Bruksträningar
 • Lydnadsträningar
 • Tjänsteträningar
 • Träningshelger
  Blackneck´s kennel
  Jonas Björkdahl
  telefon: 0480-340 44
  mobil: 070-595 16 88
  hemsida: www.blacknecks.com

  © Jonas Björkdahl,
  Blackneck´s kennel